Със скандали и обвинения Столичният общински съвет обсъжда спирането на

...
 Със скандали и обвинения Столичният общински съвет обсъжда спирането на
Коментари Харесай

Високо напрежение в София: Спорове за лифта и центъра

 

Със кавги и обвинявания Столичният общински съвет разисква прекъсването на лифтовете и законна ли е новата организация в центъра.

Заседанието стартира със спор кой е отговорен, че на Витоша лифтовете не работят.

„ Разбирам, че се опитваме с всеки да приказваме, само че не и със притежателя “, сподели Прошко Прошков от ГЕРБ.

 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка

„ Това е извънредно безхаберие и се надявам да има явен проект какво да се направи през идващите месеци “, уточни Пламен Данаилов от „ ИТН “.

„ Тази кървяща рана на София и това, което гневи столичани, е, че слушаме години наред по какъв начин в действителност не могат да бъдат осъвременени лифтовете “, добави Иван Таков от Българска социалистическа партия.

От ПП-ДБ-Спаси София отвърнаха, че отговорни са до неотдавна управлявалите града.

„ Трудно е да приемем доводите на ГЕРБ, които очевидно към момента не са разбрали, че не става въпрос за концесия, а за приватизация “, разяснява Борис Бонев.

Съветниците изслушаха и кмета, който настоя за краткотрайна комисия с представител на администрацията, която да се занимава единствено с решение по какъв начин лифтовете да тръгнат.

Със скандал стартира и съвещанието за измененията в организацията на придвижването в центъра. От ГЕРБ упрекнаха ръководещите, че планът е противозаконен. Според „ Спаси София “ планът е координиран на 9 април.

Преди седмица административния съд спря всички действия по плана, а общината апелира решението.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР